Uluslararası Festivaller ve Geleneksel Sanatlar Festivalleri Organizasyonu Konseyi’nin (CIOFF) toplantısına katılmak için KKTC’ye gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti.
KKTC’deki İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3 gün boyunca sürecek Uluslararası Festivaller ve Geleneksel Sanatlar Festivalleri Organizasyonu Konseyi’nin (CIOFF) toplantısına katılmak için KKTC’ye gelen CIOFF üyesi kardeş şehir Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Toplantıya öncülük eden İskele Belediyesi’ni ve Başkan Hasan Sadıkoğlu’nu tebrik eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, üyesi oldukları CIOFF’un bu toplantısına katılmaktan ötürü de büyük mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise konuşmasında, KKTC’ye uygulanan tüm ambargolara rağmen toplantıya ev sahipliği yapıyor olmanın heyecanı ve gururunu bir arada yaşadıklarını söyledi. Kardeş şehir Pendik Belediyesi’nin de bu toplantıya katılmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade eden Sadıkoğlu, Başkan Kenan Şahin’e teşekkürlerini sundu.
Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek’in eşlik ettiği Dr. Kenan Şahin ve Hasan Sadıkoğlu görüşmesinde İskele Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Osum ile Belediye Müdür Vekili Tahir Musalar da hazır bulundu. Görüşmenin ardından Başkan Hasan Sadıkoğlu, Dr. Kenan Şahin’e ziyaretin anısına çivi işi tablo hediye etti.