POLİTİKA

-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Wow Otel’de düzenlenen Uluslararası Nakliyeciler Derneği Genel Kurulu'na katılacak. (10.00-İstanbul)

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam Patalya Otel’de yapılan İl Başkanları Toplantısı Kapanış Oturumu sonrasında gündemdeki konulara yönelik basın toplantısı yapacak. (12.30-Ankara)

-CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Üsküdar Yavuztürk Mahalle Temsilciliği açılışına katılarak açıklamalarda bulunacak. (13.00-İstanbul)

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Batman’da partisinin il kongresine katılacak. (11.00-Batman)

DÜNYA

-Moğolistan’da, 1994'te eğitime başlayan Moğol Türk okullarından mezun olan öğrenciler, başkent Ulanbator’da gerçekleştirilen 5. Geleneksel Mezuniyet Yemeği'nde bir araya geldi. (Ulanbator)

-Azerbaycan'ın Gence şehrindeki diş hekimi Zakir Ceferov, çektiği dişlerden sanat eseri figürler hazırlıyor. (Bakü)

GÜNCEL

-Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Manisa'da düzenlenecek ‘Türkiye'de Hukuk ve Demokrasi’ konulu konferansa katılacak. (16.00-Manisa)

-Cumhuriyet Kadınları Derneği, Kadıköy’de, kadına uygulanan şiddeti ve kadın cinayetlerini protesto etmek için yürüyüş yapacak. (13.00-İstanbul)

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 22. Hafta maçlarına, oynanacak 4 karşılaşma ile devam edilecek. Akhisar Belediyespor-İstanbul Başakşehir (13.00-Manisa), Gaziantepspor-Kasımpaşa (13.00-Gaziantep), Bursaspor-Mersin İdmanyurdu (16.00-Bursa), Beşiktaş-Balıkesirspor (19.00-Ankara)