Rusya parlamentosu üst kanadı Federasyon Konseyi Savunma Komisyonu Başkanı Birinci Yardımcısı Frants Klintseviç, Ankara’da yaşanan terör saldırısının tüm dünyaya bir sinyal olduğunu söyledi. Rus senatör, teröristlere karşı tüm dünyanın tek yumruk olması gerektiğini vurguladı.

Terör saldırısına sert tepki gösteren Rus senatör, kimliğine bağlı olmaksızın teröristlerin daha ne kadar kan dökmeye devam edeceklerini sordu. Klintseviç, “Ankara’da yaşanan terör dünya kamuoyu için yeni bir sinyal. Dünya kamuoyu, daha ne kadar böyle bir sinyaller verilecek ki terörizme karşı gerçek adımların atılması gerektiği bilincine varsın?! Rusya bu konuda üzerine düşen görevini Suriye’de yerine getiriyor.” dedi.

TERÖRİSTİN RENGİ, FORMASI OLMAZ!

Dünyayı terörizmle mücadeleye çağıran Rus senatör, “Tekrar tekrar söylemekten yorulmayız. Ama terörizme karşı dünya kamuoyunu koordineli şekilde mücadele etmesi lazım. Ankara’da terör saldırısını organize edenlerin rengi, forması ne olursa olsun, kesinlikle hiç bir önemi yok. Onların tamamı ile ortadan kaldırılması için çalışılmalı.” diyerek mücadeleye davet etti.