Rusya’da apartmanın 8’inci katında, camı açık pencere kenarında tek başına oynayan çocuğun, internete düşen görüntüsü yürekleri ağızlar getirdi. Apartmanının karşı komşuları tarafından çekilen söz konusu görüntünün internete düşmesi, ülkede günün konusu oldu.

Görüntülerde tek başına olduğu görülen çocuğun bazen ellerini bırakarak aşağıyı izlemesi, o anı kayda alanların yürüklerini ağza getiriyor. Pencerenin ince kenarından tek eli ile tutunarak ayakta duran çocuk, 15 dakika kadar ölümle burun buruna kaldı. Çocuğun arkasında ailesinden kimsenin olmaması endişeleri artırdı. Görüntülerde çocuk bir ara iki elini birden bırakarak adeta şov yapıyor.

Komşuların olayı fark etmesi üzerine polis çağrılarak aile uyarıldı. Rusya’nın Ural bölgesi Çelyabinsk kenti Mias kasabasında yaşanan olay nedeni ile polis aile hakkında soruşturma başlattı.
Aile ile görüşen polis, yaptığı açıklamada ailede her şeyin normal olduğunu, herhangi problemin görülmediğini duyurdu. İddiaya göre çocuğun bir an açık kalan pencereye çıkmasını aile bireyleri fark edememiş