Afşin Ticaret ve Sanayi Odası ilçede gelirler vergisinde dereceye girenlere ödül töreni düzenledi. Törene Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Milletvekilleri Fahrettin Oğuz Tor, İlker Çitil, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, bazı kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.

Ticaret ve sanayi odasında düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, vergi bilincini yerleştirmek, mükelleflere vergi ödeme bilinci ve alışkanlıklarının kazandırılmasına yardımcı olmak, Maliye Teşkilatı ve mükellefler arasındaki ilişkileri daha da geliştirmenin her mükellefin borcu olduğunu söyledi. Can, "Bu çerçevede ilimizde ilk yüz mükellef içerisinde yer alan 5 firmayı tebrik ediyorum" dedi.

Milletvekilleri de Afşin’de iş adamlarının dereceye girmesinden mutluluk duyduklarını belirterek iş adamlarına teşekkür etti.

Vali Mustafa Hakan Güvençer ise Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından il bazında dereceye girenlerden Koray Kıraç, Mustafa Peköz, Ayhan Karabulut, Kemal İnan, Abdullah Tan’a plaket verildi.
Program sonunda Vali Güvençer ve Milletvekilleri Tor ve Çitil’e Ashab-ı Kehf tablosu hediye edildi.