MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı bildiği yolsuzluk dosyalarını hemen açıklamaya çağırdı.

Bülent Arınç’ın son çıkışlarını Cihan Haber Ajansı'na değerlendiren Mehmet Şandır, şunları söyledi: "Önce Melih Gökçek ile ilgili 100 tane yolsuzluk dosyasını bu millete açıklamak mecburiyetinde. Eğer azıcık Allah korkusu varsa, eğer milletten utanıyorlarsa; yolsuzluklarını, bildikleri yolsuzluklarını millete açıklamak mecburiyetindeler. Aksi takdirde Bülent Arınç'ın bu milletin yüzüne bakacak hali kalmayacaktır. Önce yolsuzlukları açıklasınlar. 17-25 Aralık hırsızlığını millete anlatabilsinler. Kendi ifadeleri ile haysiyetsiz birtakım AKP yöneticilerinin, yolsuzluklarını seçimden sonraya bırakmasınlar."

Hollanda'nın Arnhem şehrinde "Başbuğ Alparslan Türkeş’i Anma" programına katılan Mehmet Şandır, Arınç'ın dövizli askerlik bedelini bin Euro'ya düşürecekleri yönünde seçime iki ay kala yaptığı açıklamaya da tepki gösterdi. Şandır, 12 yıldan bu yana neredeydiniz? Bu millet sandıkta bunu soracaktır." ifadelerini kullandı.

Son dönemde bazı partiler arasındaki seçim ittifakını da değerlendiren Mehmet Şandır, "milleti ile yapacağı ittifak ile herkes MHP'ye davet ediliyor. Bugün (Merkez Bankası eski Başkanı) Durmuş Yılmaz aramızdaydı Netice itibari ile MHP millete hizmet etmek için millet le ittifak yapıp MHP'ye katılan herkes ile kol kola girerek iktidar olmak gayretindedir." dedi.

Seçimlerde hile yapılacağına dair iddiaları da değerlendiren Mehmet Şandır, "Hakeme rağmen maçı kazanacağız.İstedikleri kadar hile yapmaya kalksınlar; buna müsaade etmeyeceğiz. Vatandaşımda da bu kararlılığı görüyorum. MHP, hile ve hurda yapılmasına müsaade etmeden milleti ile beraber iktidar olacaktır inşallah."şeklinde konuştu.