Tayland'da kapatılmasına rağmen bara girmek isteyen bir Türk turist, güvenlik görevlisi tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Türk turistin üzerinden 2 silah, bir bıçak ve 100 bin baht (yaklaşık 7600 TL) para çıktığı belirtildi.

Tayland'da bir Türk turistin, barın önünde bir güvenlik görevlisi tarafından kurşunlanarak öldürüldüğü ifade edildi. Kimlik bilgileri açıklanmayan Türk'ün, Chaweng adlı sahil barının dışında bir güvenlik görevlisiyle tartıştığı, silahını çekmesi üzerine ise güvenlik görevlisi tarafından kendisine ateş açılarak öldürüldüğü ifade edildi. Türk'ü öldüren Kabin Srisa-ard adlı güvenlik görevlisi olay mahallinde bekleyerek gelen polislere teslim oldu.

Bangkok Post'ta yer alan habere göre 34 yaşında olduğu belirtilen Türk'ün yanında içinde mermisi olan iki tabanca, bir bıçak ve 100 bin baht (yaklaşık 7600 TL) bulunduğu belirtildi.

Polisin verdiği bilgiye göre olay şöyle gerçekleşti: Türk turist bu sabah 02:00'da bir bara giderek açık olup olmadıklarını sordu. İşçilerden biri barın kapalı olduğunu söylemesine rağmen Türk turist bara girmek için ısrar etti ve ayrılmadan önce bardakileri tehdit etti. Kısa bir süre sonra tekrar dönen Türk turist barın önünde güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Türk turist güvenlik görevlisine silah çekti. Güvenlik görevlisinin ise kendisini savunmak için kendi silahıyla ateş ettiği ve Türk turisti göğsünden vurarak öldürdüğü belirtildi.