Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yapılan okullar arası voleybol turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu.

Koçarlı’da okullar arası voleybol turnuvası yapıldı. Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Çizmeci koordinatörlüğünde Vali Şenol Engin Spor Salonu’nda oynanan maçlar renkli görüntülere sahne oldu. Koçarlı Kaymakamlığı Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) çalışmaları içinde yer alan turnuvada, tribünler takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlar tarafından dolduruldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Çizmeci, sporda genel amacın öğrencilerin kişisel, toplumsal yönden sağlıklı, mutlu, iyi ahlaklı ve dengeli bir kişilik sahibi, yapıcı, üretken, milli kültür değerlerini ve demokratik hayatın temel ilkelerini benimsemiş fertler olarak yetiştirilmeleri olduğunu vurguladı. Voleybolun da bunu sağlamada önemli spor dallarından biri olduğunu belirten Çizmeci, turnuvanın yıldız kızlar ve yıldız erkekler dalında 8’i kız 8’i erkek olmak üzere toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleştiğini söyledi.

Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Şube Müdürleri Osman Arıkoğlu ve Adem Özcan tarafından verildi. Turnuvada hem kızlarda ve hem de erkeklerde birincilik Esentepe Ortaokulu’nun oldu.

Turnuvada sıralamalar ise şöyle oluştu: Yıldız Kızlar; 1. Esentepe Ortaokulu, 2. Cumhuriyet Ortaokulu ve 3. Yeniköy Ortaokulu. Yıldız Erkekler, 1. Esentepe Ortaokulu, 2. İmam Hatip Ortaokulu ve 3. Yeniköy Ortaokulu.