Hollanda Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu tarafından başlatılan "Gönül Sohbetleri" toplantılarında bir araya gelen Zaandam’lı vatandaşlar, 1 Kasım seçimleri öncesi güç birliği yapma ve vatandaşı sandığa götürme kararı aldı. Toplantıda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

"Gönül Sohbetleri" Programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Hollanda Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Gedik’in ‘Gelin birlik olalım, MHP’yi Hollanda’da birinci parti yapalım’ çağrısıyla Zaandam’daki bütün ülkücü camia bir araya gelerek yapılacak olan seçim çalışmaları için yol haritası çizdi.

Gedik konuşmasında "Nerede bir ülküdaşımız var, gönüldaşımız var oraya gitmek, onlarla hasbihal etmek boynumuzun borcudur. Heyecanımız, mücadelemiz ve azmimiz içimizdeki var olan Türklüğü ilelebet yaşatmaktır. Hollanda genelinde yirmiye yakın binalı teşkilatımız var. Güçlü bir Türkiye’nin, güçlü bir Avrupa Türklüğünün ve Türk milletinin birlikteliği, refahı ve geleceği için mutlaka sandığa gitmeliyiz. Sandığa giderken de yanımızda birilerini götürmeliyiz. Ülkücüler üzerine oynan oyunları hep birlikte bozalım. Türk milletinin teminatı Ülkücülerdir." ifadelerini kullandı.

Güç birliğinin tesis edilmiş olmasından mutlu olduğunu söyleyen Murat Gedik, "Bizim milliyetçilik anlayışımız bir kültür milliyetçiliğidir. Asla bir ırkçılık milliyetçiliği değildir. Hepimizin hedefi MHP’nin iktidar olmasıdır. Bunun için bütün arkadaşlarımız Hollanda’da ellerini taşın altına koydular. Allah yar ve yardımcımız olsun." şeklinde konuşmasını tamamladı.

Hollanda Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu tarafından başlatılan "Gönül Sohbetleri" toplantısı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.