Bursaspor Kulübü, araç filo kiralama şirketi İntercity ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen törene Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yöneticiler, yabancı futbolcular ile İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak katıldı. Törende konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, forma sırt reklamı konusunda anlaştıkları İntercity'nin bugün 12’si lüks olmak üzere toplam 27 aracı teslim ettiğini, kulübün kullanımı için tahsis edilecek araç sayısının kısa süre içerisinde 35’i bulacağını söyledi.

YABANCILARA LÜKS ARAÇ

Başkan Recep Bölükbaşı, araçları yabancı oyuncular ve kulüp personelinin kullanacağını belirterek, İntercity firmasının özellikle lüks araçlarda Bursaspor’a jest yaparak, talep ettikleri araçlardan daha lüksünü kendilerine verdiğini söyledi.
Bursaspor’un Türkiye’nin en büyük şehir kulübü olduğunu anlatan Bölükbaşı, şunları söyledi: “Vural Ak ve ekibine bu araç desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Anlaşmamız 1 yıllık ama biz görevde olduğumuz süre içinde bu destekleri devam edecek.”

"ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ"

İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak da yaptığı konuşmada; Bursaspor Kulübü ile birlikteliklerinin merhum Başkan İbrahim Yazıcı döneminde başladığını anlatırken, “Bursaspor Türk futbolunda ahlaklı, saygılı gençler yetiştiren güzide bir kulübümüz. Biz onlara destek olmaktan çok mutluyuz. Kendilerinden şampiyonluk bekliyoruz.” dedi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise futbolcularının rahat, huzur ve güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek “Vural Ak ve İntercity firmasına desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnterciyt reklamıyla birlikte büyük başarılara imza atarız. 2 markanın değeri daha da yukarılara çıkar. Bu birlik ve beraberliğin uzun sürmesini temenni ediyorum.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Vural Ak, daha sonra Başkan Recep Bölükbaşı ile Ertuğrul Sağlam’a araçların anahtarlarını teslim etti. Ertuğrul Sağlam ise Vural Ak’a arkasında ismi yazılı olan Bursaspor forması hediye etti. Tören, protokol ve oyuncuların araçların önünde toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.