Hollywood'un Ünlü Aktörleri Johnny Depp ve Tom Cruise ile Birlikte Karayip Korsanları ve Gece Gündüz Gibi Filmlerde Rol Alan Ünlü İngiliz Aktör Michael Enright, IŞİD'i Yok Etmek İçin Suriye'ye Gitti.

Amerikalı gazeteci James Foley'in IŞİD tarafından infaz edildiği görüntüleri izledikten sonra mücadele etmeye karar verdiğini belirten Enright, Suriye'nin kuzeyindeki Sincar Dağları'nda YPG militanları tarafından eğitiliyor.


İngiliz Daily Mail ile görüşen 51 yaşındaki aktör IŞİD'i tamamen yok etme ve gördüğü yerde öldürme noktasına geldiğini açıkladı. İki aydan fazla bir süredir Suriye'de olan Michael Enright, cep telefonuna infaz edilen Ürdünlü pilot Muaz el-Kesasibe'nin görüntülerini yüklediğini ve kendini savaşa hazır tutmak için devamlı olarak o görüntüleri izlediğini itiraf etti.

Suriye'deki YPG militanlarından fiziksel dayanıklılık ve gözleri bağlı bir şekilde kalaşnikof söküp takmayı öğrendiğini ifade eden İngiliz aktör, militanlar gibi üzerinde üniforması ve silahıyla uyuduğunu açıkladı.