Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ikincisi düzenlenecek olan Alışveriş ve Tanıtım Festivali’nin ilk toplantısı yapıldı.
İlki 2013 yılında yapılan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Alışveriş ve Tanıtım Festivali (UTSOFEST) hakkında üyelerinin taleplerini ve festival beklentilerini almak üzere yapılan toplantıda, bu yıl yapılması planlanan faaliyetler hakkında üyelere bilgi verildi.
Festivalin amacını anlatan ve oda üyelerinin de içinde aktif olarak yer aldığı bir etkinlik olduğunu dile getiren Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet “Festival ile oda ve üye işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Katılımın olması ve bu festival ile hem tacirimizin kazanması hem ilin sosyal hayatının canlanması hem de Uşak’ın tanıtımına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Daha önce yapmış olduğumuz festivali ilk defa düzenlememize rağmen hedeflerimize ulaştığımızı görüyoruz.” dedi. Bu yıl yapılacak olan festivalin bir öncekinden daha geniş katılımlı ve daha büyük bir organizasyon olduğunu dile getiren Kuvvet, yapılması planlanan faaliyetleri ve detaylarını paylaştı.
Festival hakkında yapılan sunumun ardından, üyelerin festival ile ilgili katılımcıların görüşleri alındı ve soruları cevaplandı.