İSTANBUL (AA) - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, galibiyetlerini maçın hakeminin engellediğini savundu. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Cihan, "Gücümüz kendi içimizde yatan arzularda saklı. Müsabaka esnasında arzularımızı açığa çıkarttığımız zaman çok rahatlıkla 3 puan alacağımıza inanıyorduk. Maç da böyle bitiyordu aslında. Buna bir kişi sebep oldu, o da hakem. Çok üzülerek söylüyorum. Hakem sebep oldu" diye konuştu. 

Fatih Tekke döneminde geride kalan süreçte takımın performansını iyi yerlere getirdiklerini aktaran Cihan, her gün ilerleyen bir performans ortaya koyduklarını belirtti. 

Takımı Süper Lig'de tutmak istediklerini anlatan Cihan, "Doğada şöyle bir söz vardır. Damla, damla olmadan damlamaz. Yani bir şeyleri üretebilmek için bir sürece ihtiyaç var. Bu doğanın kanunu. Biz elimize geçirdiğimiz bu süreci iyi değerlendirdiğimize inanıyoruz. Matematiksel olarak bitmeyen bu süreci, sonuç olarak iyi değerlendirip kulübümüzü ligde tutmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

 Cihan, Zoua'nın ofsayt olarak değerlendirilen pozisyonunda yanlış karar verildiğini öne sürerek, "Sonuca etki ettiklerinden dolayı hakem arkadaşlar adına da çok üzgünüz" dedi. 

Maçta iki topu direkten dönen Oğulcan Çağlayan ise hiçbir takımı gözlerinde büyütmediklerini vurgulayarak, "Kazanmak için gelmiştik. Bu ligde her takım her takımı yenebilir. İki topum direkten döndü. Zoua'nın son dakika ofsayt mı değil mi? Tartışmalı bir pozisyon var. Eğer düşeceksek de biz, böyle mücadele ederek onurumuzla şerefimizle düşeceğiz. Çünkü bize bu yakışır. Elimizden geleni yapıyoruz. Son 3 haftaya girdik. Kalan maçları da kazanırsak, ligi nerede bitireceğimiz Allah'ın takdiri zaten" şeklinde konuştu.