2015 yılının yeni model motosikletleri Hamburg’da görücüye çıktı. Hamburg’da bu yıl 21. kez düzenlenen Motor Fuarı’nda sergilenen dünyanın en pahalı ve en hızlı motosikletleri, 50 binden fazla ziyaretçinin ilgi odağı oldu. 45 bin metrekare alanda 300 motosiklet firması, ürettikleri motosikletleri müşterilerinin beğenisine sundu. Artan akaryakıt fiyatlarına alternatif olarak elektrikli motor ile çalışan geleceğin motorları fuarda dikkat çekti.

Fuarda dünyanın önde gelen motosiklet firmaları Suzuki, Yamaha, Honda, Triumph, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ducati, KTM ve Harley Davidson yeni ve özel model motorlarını sergileyerek ziyaretçilerin ilgisini çekemeye çalıştı. Fuarın bir diğer bölümünde ise jet motoru takılarak 7 bin beygir gücüne çıkarılan dünyanın en hızlı motoru dikkatleri üzerine çekti.

Hamburg eyaletinde bu yıl yirmincisi düzenlenen fuarın en çok ilgi çeken bir diğer bölümü ise yapılan gösteri oldu. Tek tekerlek üstünde durma, ateş çemberi içinden geçme ve kendi etrafında dönme gibi birçok özel gösteri büyük beğeni ile izlendi.