Yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden biri olan dondurma ve dondurmanın en iyisi Kahramanmaraş dondurma hakkında sizinle biraz hasbihal edelim. Sohbetimizin dondurma tadında geçmesi umuduyla önce külahta birer dondurm yiyerek başlayalım isterseniz.

Özellikle yaz mevsimlerinde, turizm sezonlarında ve daha çok turistik bölgelerde adım başı maraş dondurması satanlara rastlamak mümkün. Kahramanmaraş'ı ziyaret şansı bulup, maraş dondurmasını kaynağında yiyenler, başka bölgelerde satılan o dondurmaların gerçek maraş dondurması olup olmadını rahatça anlayabilirler. Peki ama Mraş dondurması diye satılan her dondurma maraş dondurması mıdır?

Gerçek Maraş Dondurması

HER MARAŞ DONDURMASI MARAŞ DONDURMASI DEĞİLDİR?

Maraş dondurması keçi sütü ve salepten yapılır. Maraş dondurması tarzında yapılmış olsa bile keçi sütü kullanılmayan dondurma kesinlikle maraş dondurması değildir. Keçi sütü ve salep kullanılarak yapılan Kahramanmaraş dondurması tamamen katkısızdır. Maraş dondurması yapmak için herhangi bir katkı ürünü kullanılmaz.

Gerçek Maraş Dondurması kervandaniste.com

EN İYİ MARAŞ DONDURMASI NEREDE YENİR?

Çeşitli illerde özellikle turizm bölgelerinde insanlar Google'da en iyi maraş dondurmacısı ya da maraş dondurması nerede yenir gibi aramalar yaparlar. Çünkü yazın herkes hakiki Kahramanmaraş dondurması yemek isterler. 

Hakiki Maraş dondurması yemek için Kahramanmaraş'a gelmek ya da güvenilir Kahramanmaraş firmalarının şubelerini ziyaret etmek en doğru karar olabilir. Kahramanmaraş'ın en iyi dondurma marklalarından biri hiç şüphesiz Alpedo Kervan'dır. Alpedo Kervan Lezzetlerine Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden ulaaşbilirsiniz. Ya da kervandaniste.com web sitesi üzeirnden en iyi gerçek maraş dondurmasını sipariş verebilirsiniz.

Dünyanın En İyi Dondurması Alpedo Kervan kervandaniste.com

Gerçek Maraş dondurması sadece keçi sütü ve salep ile yapılsa da son yıllarda meyveli maraş dondurmaları da yapılmakta ve çok büyük ilgi görmektedir. İşte size kervandaniste.com üzerinden sipariş verebileceğiniz meyveli dondurmalardan bazıları.

Kahramanmaraş Dondurması kervandaniste.com

Çikolatalı Dondurma - Gerçek Maraş Dondurması Kahramanmaraş Dondurması

Kahramanmaraş Dondurması kervandaniste.com

Çilekli Dondurma - Gerçek Maraş Dondurması Kahramanmaraş Dondurması

En iyi maraş dondurması nerede yenir kervandaniste.com

Limonlu Dondurma - Gerçek Maraş Dondurması Kahramanmaraş Dondurması

En iyi maraş dondurması nerede yenir kervandaniste.com

Cevizli Dondurma - Gerçek Maraş Dondurması Kahramanmaraş Dondurması

kahramanmaraş'ta dondurma nerede yenir kervandaniste.com

Cevizli Dondurma - Gerçek Maraş Dondurması Kahramanmaraş Dondurması