AK Parti Düzce Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı birimince hazırlanan ’’15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi’’ AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar tarafından Belediye Sergi Salonunda açıldı.
AK Parti Düzce Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı birimi 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerinde, Düzce’de fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerinden oluşan bir sergi oluşturdu. Düzce Belediye Sergi Salonundaki açılışa AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Gençlik Kolları Başkan Vekili Vedat Sezgin, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, İlçe ve Belde Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 50’den fazla fotoğrafın yer aldığı sergide Düzce’de objektiflere yansıyan darbe karşıtı fotoğraflara yer verildi.
Sergi açılışında konuşan AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar, “15 Temmuz akşamı Cumhuriyet tarihimizdeki kara lekelerden biri olurken aynı zamanda da halkın direnişinin darbecilere karşı sembol günü olmuştur. Milletimiz, geleceğine, milli iradeye ve demokrasisine sahip çıkmıştır. Düzce’mizde de 15 Temmuz akşamından 10 Ağustos tarihine kadar vatandaşlarımız darbe girişimine ve hainlere karşı dik ve dirayetli tutumunu Anıtpark meydanında göstermiştir. Biz de ilimizde fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerden bir sergi yaptık. Bu sergi Düzce’mizin demokrasiye sahip çıktığının kanıtıdır. Unutmadık, unutturmayacağız” ifadelerinde bulundu.