AK Parti Düzce İl Divan Toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Birlik ve beraberliğimizi hiçbir odak bozamayacak” dedi.
AK Parti Düzce İl Divan Toplantısı, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce il ve ilçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İGM ve Belediye Meclisi Grup Başkan vekilleri ve il yönetim kurulunun katılımıyla parti il binasında gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan başkanlığı seçilen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, üye güncellemeleri üzerinde durdu.
Yüzde 71 oy alan Düzce’de üye güncellemesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Biz, siyaseti bir dava olarak yapıyoruz. Yüzde 71 oy almış bir ilin üye güncellemesini en kısa sürede bitirmiş olmamız gerekiyor. Bu arada, Nisan ayı içerisinde İGM Başkanımızı seçtik, Cumayeri İlçe Kadın Kolları ve Kaynaşlı İlçe Başkanımızı atadık. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, tüm ilçe başkanlarından vefa ziyaretleri kapsamında partiye gönül vermiş kişileri ziyaret etmelerini de istedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’in açılış konuşmasının ardından İl Dış İlişkiler Başkanı Fatih Yüksel, Kadın Kolları Genel Sekreteri Pınar Ercan ve Gençlik Kolları İnsan Hakları Başkanı İsmail Hıdır faaliyet raporlarını sundu.
Ardından Belediye Başkanları adına konuşan Düzce Belediye Başkan Vekili Ali Güney, Düzce Belediyesinin yapmış olduğu faaliyet hakkında teşkilat üyelerine bilgi verdi.
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Milletvekilleri adına söz alarak yeni süreç hakkında bilgi verdi. Arslan, AK Partide hizmetin bayrak yarışı şeklinde olduğunu belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da 22 Mayısta yapılacak olan 2. Olağanüstü Büyük Kongrede bayrağı yeni Genel Başkana teslim edeceğini söyledi. AK Parti’nin kişilere bağlı olmadığının kanıtlandığını kaydeden Arslan, “ Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun kararını açıklamasının ardından meclisimiz sabaha karşı 5’e kadar çalışmalarını sürdürdü. AK Parti olarak günlük siyasete göre hareket etmediğimizi gösterdik. Bu parlamentonun içinde olmaktan dolayı gurur duyduk ve sizler de bu partinin mensubu olarak gurur duymalısınız” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ederek, “Bu geçiş sürecini huzursuzluk çıkmadan atlattık. AK Partide hiyerarşi sistemi uygulanır ve biz büyüklerimiz ne düşünürse ona uyum sağlarız. Sizlerin de dedikodu mekanizmalarına mahal vermeden çalışmalarınızı adalet terazi şaşmadan yapmanızı istiyoruz. Bizler uyum içinde çalışıyoruz ve bu uyumun da bozulmasını istemiyoruz” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın konuşmasının ardından soru cevap kısmına geçilerek teşkilat üyelerinin soruları yanıtlandı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, il divan toplantısının kapanış konuşmasında tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek başarılar diledi.