AK Parti Düzce Milletvekili, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Fatih Özçelik’e kız istedi. Özlü, “Allah’ın emri, peygamberin kavliyle" diyerek kız istedi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’ye söz ve nişan töreni için geldi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte nişan evine giden Bakan Özlü, burada Esra Dinç’in babası ve dedesinden “Allah’ın emri, peygamberin kavliyle" diyerek kız istedi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Gençler birbirlerini görmüşler ve sevmişler. Bizler de onların kutsal evlilik yolunda önünü açmalıyız diye düşünüyorum. Allah’ın emri, peygamberin kavli ile kızınız Esra’yı oğlumuz Fatih’e istiyoruz. İnşallah hayırlı bir yuva kurarlar ve mutlu olurlar” dedi.
Genç çiftin söz ve nişan yüzüklerini takan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.
Fatih Özçelik ve Esra Dinç’in nişan törenine Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Tarih Profesörü Mustafa Keskin, TRT eski Müdürü ve İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Yard. Doç. Dr. Faruk Ermemiş ve davetliler katıldı.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, nişan töreninin ardından Düzce’den ayrıldı.