4-7 Ağustos tarihlerinde yapılacak “Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi” tanıtım toplantısı İstanbul’da yapılacak. 14 Temmuz tarihinde düzenlenecek toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’de katılacak.
Motor sporları turizmi bakımından büyük gelişme kat eden Düzce’de 4-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek “Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi” için çalışmalar devam ediyor. Yarışlar öncesinde güzergah ve yarış niteliği hakkında yapılan hazırlık toplantılarının ardından son bir ay içinde ulusal ve uluslar arası tanıtım girişimlerine hız verildi. Bu kapsamda ilgili heyet İstanbul’da bir toplantı düzenleyerek Düzce Baja rallisini hem Türkiye’ye hem de dünyaya duyuracak. Tanıtım toplantısına Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katılacak.
Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce İlçe Kaymakamları ve Belediyeleri ile Türkiye Motosiklet Federasyonu iştirakleri ile düzenlenen yarışların tanıtım toplantısı 14 Temmuz tarihinde İstanbul Eyüp’te yapılacak. Toplantıda Düzce ili ve ilçelerini kapsayan yarış güzergahı ve 3 gün sürecek etkinlikler hakkında bilgiler paylaşılacak.