Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği 19 Mayıs 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği 19 Mayıs 3 Bant Bilardo Şampiyonası Joker Bilardo Spor Salonunda 2 gün sürdü. 32 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda finaller nefes kesti. Finaller sonunda Cemal Varol birinci oldu.
32 sporcu birinci turdan başlayarak elemelere katıldı. 2. Tur ile birlikte finaller şekillenirken müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarı final müsabakalarında ise İbrahim Sali ile Cemal Varol mücadele ederken Erhan Morgil ile Halit Daştan finale çıkmak için yarıştı. Yarı final müsabakalarında rakiplerini yenen Erhan Morgil ile Cemal Varol, finalde yarışmaya hak kazandı.
Onlarca bilardo sever final müsabakasını izlerken son ana kadar şampiyonun adı belli olmadı. Müsabakanın sonunda aldığı serilerle şampiyonluğa uzanan Cemal Varol şampiyon oldu.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Gülay Ercan ve Bilardo Dünya 5.incisi Türkiye Şampiyonu Savaş Bulut takdim etti.