AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve Düzce KYK’da kalan öğrenciler bugün İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekiplerine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kadın kolları ve öğrenciler polislere hem başsağlığı, hem de görevlerinde başarılar dilediler.
İstanbul’da yaşanan menfur terör olayı nedeniyle polislerin şehit olmasının ardından Düzce emniyetindeki polislere moral ziyareti gerçekleştiriliyor. Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri ile Düzce Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda kalan öğrenciler bugün, Çevik kuvvet şube müdürü Bekir Daşdan ile çevik kuvvette görevli polisleri ziyaret ettiler.
Polislerin yanında olduklarını gösteren Ak Partili kadınlar ve öğrenciler, İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan görev arkadaşları dolayısıyla çevik kuvvet ekibine baş sağlığında bulundular.Öğrenciler, polislere çiçek takdim ederek görevlerinde başarılar dilerken, “Polisimizin yanındayım” yazan pankartlarla hazırladıkları mizanseni de sundular.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan’a eşleri ve annelerinden helallik istediklerini söylerken, Daşdan da , “ ülkemiz için buradayız, asla korkmayacağız” dedi.Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ve öğrenciler daha sonra İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’i ziyaret ederek hem başsağlığı dilediler, hem de yanlarında olduklarını söylediler.
Emniyet Müdürü Deniz ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “ Hepimiz bu vatan için şehit olmaya adayız. Bu birlik ve beraberliğimiz varken bizi kimse bölemez” dedi.