Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Oto Yedek Parça İmalat ve Satışları, Oto Bakım ve Servisleri, Akaryakıt İstasyonları Meslek Komitesi bir araya geldi.
Komite Başkanı Sultan Ahmet Durdu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve tüm komite üyelerinin davet edildiği toplantıya DTSO Yönetim Kurulu Üyeleri aynı zamanda 6. Meslek Komitesi Üyeleri İbrahim Aydın, Murat Öz komite üyeleri ve meslek grubundaki üyeler katıldı.
Toplantıda üyelerin karşılaştıkları sorunlar ele alınırken, katılan üyeler sorun ve çözüm önerilerini DTSO yetkililerine aktardılar.
Düzenlenen toplantıda, Akaryakıt istasyonlarında kilometre tadili yapılması ile ilgili çalışma başlatılması konusunda TOBB’a bildirilmesi, Nitelikli personel sorununa çözüm amaçlı, meslek grubuna bağlı üyelerine uygun eğitimler düzenlenmesi, Belediyenin yüksek tabela vergisi uygulamaları, tabela ve totemlerle alakalı uygulanan kurallar konusunda, sanayi sitelerinin yollarının kullanılamaz hale gelmesi, temizlik sorunları ile ilgili belediye ve ilgili kamu kurumlarıyla görüşmeler yapılması, Kayıt dışı iş yerlerinin üyelere verdiği zararlar nedeniyle konu ile ilgili kamu kurumlarıyla yazışmalar yapılması, Firmaların tanıtım, reklam ve lokasyon çalışmaları ile ilgili odadan destek alabilmelerinin sağlanması ile ilgili çalışma yapılmasına karar verildi.