Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Yerleşkesinde Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Oryantiring Federasyonu Düzce İl Temsilciliği işbirliği ile çeşitli dallarda Oryantiring Müsabakaları düzenlendi.
Toplam 32 yarışmacının katıldığı Oryantiring müsabakasında yarışmacılar birinciliğe ulaşabilmek için kıyasıya mücadele etti. Oldukça renkli geçen ve toplam 7 dalda yapılan müsabakalarda dereceye girenler; Küçük kızlar il birincisi Aslı Yıldız, küçük erkeklerde il birincisi Alperen Bayram, yıldız kızlarda il birincisi İrem Sıla Köken, yıldız erkeklerde il birincisi Salih Işık oldu. Bu dallarda birinci olan yarışmacılara Tablet PC hediye edildi.
Genç erkeklerde ise il birincisi olan Samet Can Gündüz, büyük kadınlarda il birincisi Emine Altundal ve büyük erkeklerde il birincisi Abdülsamet Tok oldu. Bu dallarda birinci olan yarışmacılara MP4 Müzik çalar hediye edildi.
Yarışmada birincilerle birlikte ikinci ve üçüncü olarak dereceye giren yarışmacılara Bolu Orman Bölge Müdürlüğünce çeşitli hediyeler verildi.
Dereceye girenlere Kupaları ve hediyeleri, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Özacar, Düzce Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız, İşletme Müdür Yardımcısı Levent Kartal ve diğer kurum yetkilileri tarafından verildi.