Türkiye Spor Toto 3. Lig. 2. Gurupta mücadele edecek olan Düzcespor’un resmi internet sitesini hayata geçirdi. Serbay Interactive sponsorluğunda hazırlanan Düzcespor resmi internet sitesinde takımla ilgili hür türlü bilgiyi yer alıyor.
Düzcespor yönetimi tarafından Düzcespor internet sitesine takımla ilgili her türlü bilgi günlük olarak aktarılıyor. Düzcespor’a gönül veren taraftarlar takımla ilgili merak ettiği bilgilere ulaşabiliyor.
Düzcespor internet sitesinin daha da zengin içeriğe sahip olacağını söyleyen Düzcespor basın sözcüsü Tamer Met “Düzcespor’un uzun yıllardır resmi bir internet sitesi yoktu. Taraftarlarımızın kendi imkanları ile yaptığı sitelerde her türlü bilgiyi bulmak mümkün değildi. Düzcespor yönetimi olarak www.duzcespor.org.tr adı altında resmi site oluşturduk. Sitemiz alt yapı ve tasarım çalışmaları Serbay Interactive reklam ajansı tarafından hazırlandı. Takımla ilgili günlük bilgileri anında siteye koyuyor ve paylaşıyoruz. Şimdi Düzcespor tarihi başta olmak üzere farklı köşeleri sitemize koyacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Elinde geçmiş dönemlere ait Düzcespor ile ilgili fotoğraf ve bölgesi bulunan taraftarlarımıza kapımız açık “ dedi.