3. Lig 2 gurupta mücadele edecek olan Düzcespor’da yeni sezona komple yenilenmiş bir şekilde çıkacak.
Mehmet Saygun başkanlığında yeni yönetimi ile birlikte sıkı bir çalışma yapan Düzcespor, ilk olarak teknik heyet işini çözdükten sonra transferlere yoğunlaştı. Teknik sorumlu İskender Eroğlu ve Amedspor’dan Sercan Özçelik transferlerinden sonra birçok isim ile görüşen yeni yönetim Düzcespor’u başarıya götürecek bir kadro kurmak için gece gündüz çalışıyor.
Transfer çalışmalarını yürüten yönetim, bugün ilk çalışmalarının meyvesini verdi. Transferlerin isimleri şu şekilde; Teknik Direktör İskender Eroğlu, Yardıncı antrenörler Mehmet Öztürk, Emre Baykal, Kaleci Antrenörü Seçkin Asuk, iç transferde ilk olarak Zihni Aydın ile anlaşan Düzcespor yönetimi tüm futbolcularıyla 2 yıllık anlaşma sağladı. Dış transferde ise; Anadolu Üsküdar 1908’den Kaleci Salih Şenbaş, İnegölspor’dan Keleci Yavuz Kur, Eskişehir Demirspor’dan Kaleci İlker Engin, Adliyespor’dan Şükrü Topal, Yomraspor’dan Oktay Gümüş, Amedsportif’den Özgür Akıncı, 1920 Kahramanmaraş’tan Kemal Ünal, Halide Edip Adıvarspor’dan Kadir Yiğit ile anlaşma sağlandı.
Yönetim kurulu bayramdan sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Düzce’ye yakışır futboluyla, karakteriyle, savaşmasıyla ön plana çıkabilecek futbolcuları kazandırmak için çalışmalarına devam edecek.