Düzce Belediyespor güreşçileri bu yıl 655.’si düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakasına katılmak üzere Edirne’ye doğru yola çıktı.
Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılacak 20 sporcu için Düzce Belediyesi Meydanında bir tören düzenlendi. Törene Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney ve Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu da katıldı. Sporcuların önemli başarılar elde edeceklerinden şüphe duymadıklarını belirten Güney “Arkadaşlarımız, belediyemizi temsilen 655. Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacak. İnşallah iyi bir derece elde ederek geri dönecekler. Sizler de katkı verdiniz çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Törende konuşan Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu da yaptığı açıklamada “655.’si yapılan Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Düzce Belediyespor olarak 20 sporcumuzla katılıyoruz. Güreşlerin devamında da bildiğiniz gibi diğer branşlarda da sezon açılıyor. Daha önceki açıklamalarımda belirttiğim gibi Düzce Belediyesinin asıl önem verdiği konu sporcular yetiştirmek ve spor müsabakalarında başarılar elde etmek. Yeni sezonda da gerek sporcu gerekse tesis anlamında önemli çalışmalar yapacağız. Bu anlamda Kırkpınar’a katılan sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.