Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında düzenlenen “İletişim Buluşmaları” programı, Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Beş gün süreyle devam eden etkinlikte, alanlarında uzman iletişimcilerden Manche Kurucusu Yasin Tokman, Kurumsal İletişim Direktörü Dilara Vurkun, Yaratıcı Drama Eğitmeni Tülay Üstündağ, Yaşam Koçu Funda Ekiz, ıslak mendil ürününün mucidi girişimci Ataman Özbay, Vatan Gazetesi İnternet Spor Müdürü Turgay Yavaş ve ünlü fotoğrafçı Mahmut Han Gediz öğrencilerle bir araya geldi.
Etkinliğin ilk gününde Manche Kurucusu Yasin Tokman ve Kurumsal İletişim Direktörü Dilara Vurkun “Yerelden Globale Marka Yaratmak” başlıklı eğitimleriyle Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerimizle buluştu.
Etkinliğin ikinci gününde “Yaratıcı Drama; Uygulamalı Söyleşi” konulu seminer veren Yaratıcı Drama Eğitmeni Tülay Üstündağ, Gölyaka Meslek Yüksekokulumuza renk kattı. Seminer kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar ve oynanan oyunlarla, öğrencilerimizin keyifli anlar yaşadı.
Etkinliğin üçüncü gününde Yaşam Koçu Funda Ekiz tarafından, “Kendi Yaşamının Koçu Ol” başlıklı bir eğitim gerçekleştirildi. Funda Ekiz, yaşam koçluğu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.
İletişim buluşmalarının dördüncü gününde başarılı girişimci Ataman Özbay, girişimcilik konusuyla ilgili hayatından örnekler verdiği sunumuyla öğrencilere ilham kaynağı oldu.
“İletişim Buluşmaları” etkinliğinin son gününde Vatan Gazetesi İnternet Spor Müdürü Turgay Yavaş “Yeni Medya; İletişiyoruz” başlıklı bir sunum gerçekleştirirken fotoğrafçı ve blogger Mahmut Han Gediz ise “Kişisel Markalaşma” konulu bir eğitim verdi.
Program, geleceğin iletişimcileri olan öğrencilere, alanında uzman iletişimcilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanma imkanı sağladı.