AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Diyarbakır’da emniyet binasına yapılan bombalı saldırıyı kınayarak, terörle mücadelede hem ülke genelinde hem de ülke dışında mücadelenin devam edeceğini kaydetti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Diyarbakır’da PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınayan mesaj yayınladı. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde emniyet binasına yapılan saldırıda 2’si polis, 6 sivil şehit olurken 100 yaralının 93’ünün taburcu olduğu bilgisini veren İl Başkanı Hikmet Keskin, “Türk Milletinin ve devletinin büyüklüğünü kimsenin sınamasına izin vermeyeceğiz. Hem ülke genelinde hem de ülke dışında terör odakları ve işbirlikçileri ile mücadelemiz devam edecek.
Terörü bitirmek için teröre destek veren odaklarla da mücadelemiz hukuki anlamda devam edecek. Seçim ile meclise gelenlerin terör örgütü ile bağlantılarının olması kabul edilemez. Aziz milletimiz, bu PKK ve FETÖ terör örgütlerinin tahriklerine kapılmasını bekleyenler ve birlik ve beraberliğimize kast edenler, istediklerini alamayacaklar. Bizi bölmek, parçalamak ve küçültmek isteyenler bu kanlı emellerine ulaşamayacaklar. Rabbim, Türk Milletinin yanındadır ve bu sinsi, hain saldırılar ve planları alt üst edecektir. Diyarbakır’da şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerinde bulundu.