Kaynaşlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KESKKOP hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle açıldı. Vali Ali Fidan kooperatif sayesinde esnaflara daha kaliteli hizmet götürüleceğini söyledi
Kaynaşlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Törene Vali Ali Fidan, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı, Kaynaşlı protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Vali Ali Fidan “Bu yeni açacağımız hizmet binasının kooperatifimize, ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kaynaşlı’da eskiden beri esnaflık kültürünün yoğun bir şekilde olduğunu görüyoruz. Bu hizmet binası ile birlikte daha iyi, daha kaliteli hizmet üretilecektir. Esnaflarımız, sanatkarlarımız alın teri ile helalinden para kazanan insanlar, toplumsal yapımızın temel taşıdır. Ticari hayatımızın temel taşıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin, ülkemizin, milletimizin bekasının temel taşıdır. Hep böyle daha iyi müesseselerde, daha iyi binalarda, daha güzel günlerde hizmet verme temennisi ile hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu binanın yapımında desteğinden dolayı değerli belediye başkanımıza, kaymakamımıza, kooperatifimizin başkanına, üyelerine, katkı sağlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, hayırlı hizmetlere vesile olsun” dedi.
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı yaptığı konuşmada Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın gerçekten önemli işlere imza attığını söyledi ve tebrik etti. Kayıkçı, sadece makamı mevkiyi değil yüreğini ve şerefini ortaya koyanlara her zaman ihtiyaç olduğunu belirtti.
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı da bir konuşma yaptı. Taşlı, Esnaf kredi Kefalet Kooperatiflerinin esnaflar için can suyu olduğunu vurguladı, kredi kullanımı ve faizsiz kredilerle ilgili bilgi verdi.
Taşlı’nın ardından Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kürsüye çıktı. Bayraktar, “Baki olan eserlerdir, hizmettir” dedi, 2 yıl içinde yıllara tekamül eden hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Ülkenin kalkınmasında esnafların önemine değinen Bayraktar, Vali’nin önderliğinde Kaynaşlı Kaymakamı ile birlikte azimle çalışacaklarını belirtti.
Açılış konuşmaların ardından dualarla kurdele kesimine geçildi. Hizmete giren binanın gezilmesinin ardından program sona erdi.