Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından yeniden düzenleme yapılan Kurugöl ve Samandere Sosyal Tesisleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, işletme hakkı Düzce Belediyesine devredilen Kurugöl ve Samandere Sosyal Tesisleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Keleş, alana piknik ve mesire alanı niteliği kazandıran ünitelerin yerleştirildiğini bunların yanı sıra konaklama ve tatil planları için gerekli yatırım çalışmalarını değerlendirdiklerini belirtti.
Düzce Belediyesi Sosyal Tesisi olarak hizmet verecek alanlar için yatırımcı arandığını belirten Başkan Keleş:” Samandere Şelalesinde bir restoran kurduk. Pikniğe gelenlere hizmet veriyoruz. O alanda gerçekten güzel bir mesire alanı oluşturduk. Atmosfer burada harika. Kurugöl konusunda da projelendirme çalışmamız devam ediyor. Öncelikli olarak temizlik hareketi başlatacağız. Gölün dış halkasında faytonların gezebileceği bir yol yapacağız. Çevre düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları yapılacak. Alana 3 yıldızlı bir otel yapılması için yatırımcılarla görüşeceğiz. Samandere şelalesinde de Bungalov evler yapmayı planlıyoruz. Kurugöl’de çeşitli mekanları oluşturduğumuzda spor kulüpleri, herkes kamp talebinde bulunacak” dedi.