MÜİSAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak, 16. MÜSİAD EXPO fuarının “Hain terörist saldırılar karşısında Türkiye’de işlerin yolunda gittiğini gösteren en güzel cevaplardan biri olmuştur” dedi.
MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak 9-12 Kasım tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde “İş Burada!” sloganıyla düzenlenen MÜSİAD EXPO ile aynı anda 3. High Tech Port ve 20. Uluslararası İş Forumu da (IBF) düzenlendiğini belirterek “Açılışı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 16. MÜSİAD EXPO, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenen kapanış yemeği ile son buldu. 100’ün üzerinde ülkeden 7 binden fazla iş adamı ve yaklaşık 150 binin üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen fuarda 700 firmanın ürünlerini sergiledi ve High Tech Port by MÜSİAD etkinliğine 23 ülkeden askeri delegasyon katıldı. MÜSİAD Düzce üyelerinden Topçu Kardeşler, TGM Kule Vinç ve Topçuoğlu - Arlin Mobilya MÜSİAD EXPO fuarında yer aldı. Düzce Valimiz Zülkif Dağlı başta olmak üzere birçok protokol üyesinin de ziyaret ettiği fuara MÜSİAD Düzce üyeleri de yoğun katılım sağladı” dedi.
MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak fuar ile ilgili olarak “Bu yılki fuar, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi ve sonrasında devam eden hain terörist saldırılar karşısında Türkiye’de işlerin yolunda gittiğini gösteren en güzel cevaplardan biri olmuştur” dedi.
Çakmak “Her türlü algı operasyonuna rağmen Avustralya’dan İngiltere’ye, Nijerya’dan Belçika’ya, Güney Afrika’dan Hollanda’ya, Güney Kore’den Romanya’ya, Rusya’dan Sudan’a, Fransa’dan Pakistan’a, Malezya’dan Almanya’ya, kadar, dünyanın 100’den fazla ülkesinden katılan 7 binden fazla değerli iş adamının buradaki varlıkları çok önemlidir” dedi.