Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ üyeleri tarafından 15 Temmuz da yapılan darbe girişiminin ardından Düzce’de Anıtpark Meydanında başlayan demokrasi nöbetlerinin son gününde Düzceliler, nöbete sabah namazını meydanda kılarak nokta koydular.
Düzceliler Anıtpark Meydanı’nda demokrasi nöbetinin 23. gecesini kıldıkları sabah namazı ile bitirdiler. 15 Temmuz’ da Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından yapılan darbe girişimi sonrasında meydanları bir an olsun boş bırakmadılar. 23 Gündür milli birlik ve beraberlik dersi verdiler.
Anıtpark Meydanında 23. günün sabahında da hep birlikte kıldıkları sabah namazı ile güne merhaba dediler. Kılınan sabah namazına Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fevai Arslan, Alay Komutanı Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Baro Başkanı Ali Dilber, İl Müftüsü Selami Emen, İlçe Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait itfaiye aracında abdestlerini alan Düzceliler
Meydana serilen hasırlarda sabah ezanı öncesi okunan Kuran-ı Kerim, Yasın-i Şerifler dinlendiler. İl Müftüsü Selami Emen tarafından okunan dualara hep birlikte amin diyen cemaat, sabah namazı için okunan ezanın ardından saf tuttular.
Sabah namazını icra eden vatandaşlara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve sivil toplum örgütleri ve tarafından ikram edilen sıcak süt ve boğaca dağıtıldı. Kıldıkları sabah namazı ile nöbetin 23. gecesini bitiren Düzceliler evlerine dağıldılar.