Akçakoca’da kurumlar arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacı ile Akçakoca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurumlar ve Müesseseler Arası Voleybol Turnuvası, İlçe Kaymakamlığı Voleybol Takımı ve Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Voleybol Takımı arsında oynanan final maçıyla sona erdi.
Akçakoca Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ve iki güçlü takımın karşı karşıya geldiği final maçının ilk setini zorlanmadan 25-17 skorla alan Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Voleybol Takımı ikinci sette oldukça zorlandı. Çekişmeli geçen ikinci sette bir ara 15-4 geriye düşen Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Voleybol Takımı mücadeleyi bırakmadı ve büyük bir performans sergileyerek seti 30-28 yaptı. Hem seti ve hem de maçı kazanan Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Voleybol Takımı turnuvada şampiyon oldu.
Kupayı müzesine götüren Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Voleybol Takımının başarısı İşletme Müdürlüğünde büyük sevinç yaşattı. İşletme Müdürü Zafer Ekinci takımı başarısından dolayı kutlayarak teşekkür etti.
Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Voleybol Takımının birinci olduğu Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında ikinci İlçe Kaymakamlığı, üçüncü ise İlçe Emniyet Müdürlüğü Voleybol takımları odu. Turnuvada dereceye giren takımlara Kupaları ve madalyaları düzenlenen bir törenle verildi.