Yenilikçilik, katılımcılık, şeffaflık gibi temel değerlerimizden yola çıkarak, akademik ve idari personel ile öğrenciler başta olmak üzere tüm mensupların sorunlarını, eleştirilerini, gözlem, tespit ve önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla Düzce Üniversitesinde ilk kez hayata geçirilen “açık kapı” uygulamasının yedincisi gerçekleştirildi.
Rektörlük Makamı’nda gerçekleştirilen Açık Kapı Günü’nde öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler başta olmak üzere tüm mensuplar tek tek ilgilenen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, kendisine iletilen soru ve konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Katılımcı temelli yönetim modeli anlayışını Üniversitede açık kapı uygulamasıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Rektör Çakar, gelişim için her türlü görüş ve öneriye açık olduklarını söyledi. Mensupların beklentilerini önemsediklerini dile getiren Rektör, saygın, güvenilir ve tercih edilen Üniversite olma hedefiyle yola çıktıklarını ve bu amaçla Üniversitede birçok uygulamayı gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
Mensuplar, kendilerine sağlanan fırsattan dolayı Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Üniversite Yönetimi’ne teşekkür ettiği ve memnuniyetlerini dile getirdiği Açık Kapı Günü, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.