Düzce’nin Akçakoca ilçesinde ’Şehrimizin Köpekleri’ projesi kapsamında hazırlanan iki tanesi gelinlik, toplam 35 parça kıyafet için defile düzenledi.
Akçakoca Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen defileye İl Genel Meclisi Üyesi Ayfer Yılmaz, Düzce ve Akçakoca’dan hayvanseverler, AK Parti ve CHP Kadın Kolları, Akçakoca Belediyesi Veterineri ve çok sayıda davetli katıldı.
Defilenin ev sahibi Neşe Perihan Kulak yaptığı konuşmada, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ’Sonsuzluk 2’ Neşe Perihan Kulak defilesi yapmak istediklerimizi, düşündüklerimizi yansıtabilmek açısından, önemli bir sosyal sorumluluk projesidir. Canlıların yaşam haklarının önemi kadar, bizler açısından, çevre ve toplum sağlığı da öncelik taşıyor. Bu yüzden, defileden elde edilen gelirle köpek kulübeleri ve şamandıralı suluklar alınarak, çeşitli yerlere konulacak. Mahalle muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda dile getirdiğimiz gibi, kaynak sağladıkça şehrin muhtelif yerlerinde bu uygulamayı sürdüreceğiz. Amaç daha sağlıklı, daha temiz ve düzenli bir ortam sağlamak. Belediye veteriner hekimimiz ve bizler tarafından takibi yapılacak bu köpeklerin, rehabilite, aşı, yemek, su, barınma gibi öncelikli sıkıntıları giderilip, kentli- turizm anlayışına uygun bir görüntü de sağlanmış olacaktır" dedi.
Neşe Perihan Kulak kendisine yardımcı olanlara teşekkür etti.