Düzce Üniversitesinin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Tekstil Sektöründe İşletme Yönetimi” başlıklı konferans, Düzce Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü tarafından düzenlenen ve Bella Tekstil Fabrikası Müdürü Taner Kalkan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Dursun Mutaf, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gülden Abanoz, Öğr. Gör. Çiğdem Dursun Çalışan, Öğr. Gör. Dr. Filiz Dursun ile birinci ve ikinci sınıf Tekstil Teknolojisi Programı öğrenciler katıldı.
Davetli konuşmacı Taner Kalkan, tekstil sektöründe işletme yönetimi hakkındaki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Tekstil sektörünü emeğin yoğun olduğu bir sektör olarak nitelendiren Kalkan, yapılan işin en ince ayrıntısına kadar öğrenilmesi gerektiğini vurguladı. “Verdiğiniz kararların arkasında durun ve kararlarınızdan geri dönmeyin.” diyen davetli konuşmacı, iş hayatında gözlemlediği ve yaşadığı deneyimler konusunda değerlendirmelerde bulunarak iyi bir yöneticide bulunması gereken nitelikler ile ilgili önemli bilgiler verdi.
Verimli geçen konferansın sonunda Taner Kalkan’a teşekkür belgesi takdim edildi.