AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Vefa Ziyaretleri kapsamında partide görev almış yönetim kurulu üyelerine ve esnaflara ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Vefa Ziyaretlerine tam gaz devam ediyor. AK Partiye gönül vermiş eski yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Keskin, bir yandan birlik mesajı veriyor bir yandan da AK Parti ailesinin büyüklüğünü gösteriyor. Ziyaretler kapsamında AK Parti eski il Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret eden Keskin, Düzce ve ülke gündemi hakkında istişarelerde bulundu. Vefa ziyaretlerinde hız kesmeyen Keskin, Gölyaka sapağı esnaflarından Musa Mutlu’yu ziyaret ederek hasbihal etti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, vefa ziyaretlerine çok fazla önem verdiklerini kaydederek, “Geçmişini unutan bir nesil olmadığımızı her zaman göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Partimize katkı verenleri ve Düzce’mizin önemli şahsiyetlerini ziyaret ediyorum. Onlara olan vefa borcumuzu ödüyoruz. Partimizin bu noktalara gelmesinde emeği geçenlerin düşüncelerini öğrenerek yol haritamızı da belirliyoruz” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’in yaptığı vefa ziyaretleri, eski yönetim kurulu üyeleri ve esnaflarından büyük takdir toplamaya devam ediyor.