Yığılca Belediyesi ekipleri ilçede alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda gece gündüz asfalt çalışması yapıyor. İlçede şu anda 10 bin ton üzerinde asfalt dükülerken Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit hedefin 20 bin ton olduğunu söyledi.
Yığılca Belediyesi yaz çalışma sezonunda ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde ise geceli gündüzlü asfalt çalışması yapılıyor.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’te ilçede yapılan tüm çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor. İlçede süren çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Yiğit, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar ilçeyi şantiyeye çevirdik. Sorunlarımızı yüzde 95 seviyesinde hallettik. Musluklarımızdan tertemiz su kesintisiz akacak. İlçenin hiç bir köşesinden alt yapıdan kaynaklanan pis kokular gelmeyecek. Enerji hatlarımız kardan fırtınadan etkilenmeyecek. Alt yapısını tamamladığımız bölgelerde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Havalar elverdiği ölçüde de yapmaya devam edeceğiz. Asfalt yapamadığımız alanlarda ise parke taşı çalışması yapıyoruz. Vatandaşımızın ayağı çamura toza basmasın istiyoruz. Halkının 60 yıllık rüyalarını gerçekleştiriyoruz. Söz verdiğimizin üç katı fazlasını sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Yiğit bu güne kadar 10 bin tonun üzerinde asfalt döküldüğünü belirterek hedefin ise 20 bin ton olduğunu belirterek gece gündüz çalışan belediye personeline teşekkür etti.