Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan ve aday memurluklarını başarı ile tamamlayan 8 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Sitesi Toplantı Salonunda gerçekleşen törene İl Müdürü Bilgin Özbaş, müdür yardımcıları, kuruluş müdürlerinin yanı sıra müdürlük bünyesinde çalışan meslektaşları katıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarında yaklaşık bir yıl önce göreve başlayan Psikolog Elif Şahin, Sosyal Hizmet Uzmanı Aslı Korkmaz, Psikolog İrem Çetintaş, Sosyal Hizmet Uzmanı Duygu Turgut, Sosyolog Nurseda Kahraman, Sosyal Çalışmacı Onur Öncü, Sosyal Çalışmacı Çağrı Özdere, Sosyal Çalışmacı Aslı Zekiye Öcal, bir yıllık temel ve hazırlayıcı eğitim ile staj sürelerinin tamamlayarak asaleten Devlet Memurluğuna atanmaya hak kazandı.
Törende konuşan İl Müdürü Bilgin Özbaş , “657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre; Asli Devlet Memurluğuna atananlar 1 ay içerisinde yemin etmek ve yemin belgesini imzalamak zorundadırlar. Yemin töreninin aslı sadakattir. Yemininize sadık kalacağınıza, çalışkan ve adaletli olacağınıza inancım tamdır. Bir yıllık staj süresi boyunca bunu ispatladınız. Başarı için ekip çalışması, beyin fırtınası, şeffaflık ve hesap verebilir olmak temel düsturumuzdur. Vatandaşın nezdinde Bakanlığımızın görünen yüzü sizlersiniz. Bundan sonra da ilk günkü heyecanla işlerinize sarılıp, her zaman güler yüzlü hizmet anlayışı ile davranmanızı bekliyoruz. Memurluk görevinizin hepinize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.