Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı İlyas Akmeşe, 22 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan kongre ile beraber kutlu yürüyüşlerinin devam edeceğini söyledi.
AK Parti Edirne İl Başkanlığı binası toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında konuşan Akmeşe, “22 Mayıs Pazar günü yapılacak kongrede seçilecek olan genel başkanımızla birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.
“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR, KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK”
Akmeşe, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevinden ayrılmasının ardından partinin yeni bir genel başkan ve başbakan ile yoluna devam edeceğini belirterek, “Bu bir bayrak yarışıdır, genel başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, kurucu genel başbakanımız, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde genel başkanımız, genel başkan ve başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir. 22 Mayıs Pazar günü yapılacak kongrede seçilecek olan genel başkanımızla birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.