Edirne Beşiktaşlılar Birliği, son günlerde teröristlerce polislere yapılan saldırıları kınamak amacıyla Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti.
Edirne Beşiktaşlılar Birliği, Edirneli bir polisin de şehit olduğu Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırı ve İstanbul Vezneciler’de bomba yüklü araçla düzenlenen 6 polis memurunun şehit olduğu saldırıyı kınadı. Edirne Beşiktaşlılar Birliği, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne çiçek ve üzerinde ‘Eğer üzerimizde hakkınız varsa, hakkınızı helal edin. Sizi vatanımız gibi seviyoruz. Acınız acımızdır. Şehit polislerimizin mekanı cennet olsun. Gazi polislerimiz tez vakitte şifa bulsun’ yazılı bir fotoğrafla moral ziyareti gerçekleştirdi.
Edirne Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Mustafa Çırakoğlu, “Mardin Midyat’ta ve İstanbul Vezneciler’de yaşanan terör olaylarını kınıyoruz ve bu hain saldırılarda şehit düşen polis memurlarımız için çok üzgünüz. Bizde bu üzüntümüzü bir nebzede olsa dile getirmek için bugün Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’nde görevli polislerimize çiçek ve üzerinde ‘Eğer üzerimizde hakkınız varsa, hakkınızı helal edin. Sizi vatanımız gibi seviyoruz. Acınız acımızdır. Şehit polislerimizin mekanı cennet olsun. Gazi polislerimiz tez vakitte şifa bulsun’ yazılı bir fotoğrafla moral ziyaretine geldik. Bu acının bir tarifi yok. Milletimizin başı sağolsun. Bu olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Beşiktaşlılar, ziyaretin anısına Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.