Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım ve yollardaki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokakları deterjanlı su ile yıkayan ekiplerin çalışmalarını periyodik olarak devem ediyor.
Edirnelilere daha iyi hizmet sunabilmek adına çalışmalarına devam eden Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2 ekip halinde cadde ve sokaklarda bulunan kaldırım ve yolları deterjanlı su ile yıkayarak, hijyenik bir ortam sunuyor. Özellikle çöp konteynerlerinin bulunduğu alanları itina ile temizleyen ekipler, çalışmalarına mahalle mahalle devam ediyor.
Temizlik çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürdüklerini ifade eden Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yıkama işlemlerinin Dilaverbey Mahallesi, Mithatpaşa Mahallesi, Saraçlar Caddesi’nin bir bölümünde, Kervansaray arkası, 25 Kasım Stadyumu’nun yan tarafı, iki köprü arasında, Üç Şerefeli Camii’nin etrafında, Edirne Belediyesi’nin önü, Arasta Çarşı’sının civarında tamamlandığı belirtti.
Dezenfekte içeren kokulu bir ilaçla yıkama işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirten yetkililer, pazar yerlerini ve alt geçitleri de sık sık yıkadıklarını ifade ettiler.