Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi tarafından, Dar-ül Hadis Camii’nde şehit aileleri, gaziler ve engelliler için iftar programı düzenlendi. İftar yemeğine katılan Vali Günay Özdemir, Dar-ül Hadis Camii’nin tarih boyunca insanlığa çok iyi hizmetler yaptığını belirterek, bu güzel mekanda biraraya gelmelerinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Vali Günay Özdemir, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Dar-ül Hadis Camii’nin tarih boyunca insanlığa çok iyi hizmetler yaptığını, birlik ve beraberlik duygusunun en üst düzeyde yaşandığı mekanlardan biri olduğunu söyledi. Vali Özdemir, "Hepimizin burada olması, huzur içinde bir araya gelmemiz de bu mekanın tarihi misyonuna uygun bir faaliyettir. Dar-ül Hadis Camii’nin misyonuna uygun şekilde hizmet eden ve burayı bu hale getiren görevlilerimize ve cemaatimize teşekkür ediyorum. Çünkü burada gönüllülük esasına göre bir hizmet yürütülmektedir. Yine burada insanlığa hizmet edecek bir merkezin oluşması için de çalışmalar devam ediyor. Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. Aslında bu tür hizmetleri sizlere ne kadar yapsak azdır. Çünkü siz bu millete en değerli canınızı, kanınızı hiçbir tereddüt göstermeden vermişsiniz. Onun için biz sizlere kadar hizmet edebilirsek o kadar mutlu olacağız. Her konuda devlet olarak sizlerin yayında olacağız. Valilik olarak da her zaman sizlerin yanındayız. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açıktır. Böyle güzel bir programı düzenleyen ve bu güzel mekanda bizleri bir araya getiren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
İftar programına, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Ebubekir Günel, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çalış, Edirne Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Dilek Kaynak, şehit aileleri, gazi ve yakınları ile engelli vatandaşlar katıldı.