AK Parti Edirne Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Naim Oruçoğlu, kentteki tüm köylere mektup gönderip engelli vatandaşları tespit ederek tekerlekli sandalye yardımında bulunacaklarını söyledi.
AK Parti İl Başkanlığı, engelli vatandaşlara yardımda bulunmaya devam ediyor. Kentte birçok engelliye çemberli ve akülü araba yardımında bulunan AK Parti İl Başkanlığı, aynı zamanda Edirne’nin köylerinde yaşayan engelli vatandaşları da tespit ediyor. Muhtarlıklara mektup yazarak engellileri tespit eden AK Parti Edirne Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Naim Oruçoğlu, ihtiyaç sahiplerine akülü ve çemberli araba yardımında bulunuyor.
Oruçoğlu yaptığı açıklamada engelleri kaldırmak için çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “AK Parti adına 88 çemberli araba, 14 akülü arabayı ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Engelli vatandaşlarımızı sevindirdik. Çok mutluyuz. Tüm engellilerimize yardımcı olalım. Engellilerimizin önünü kesmeyelim. Engelleri kaldıralım. Beraber mutlu olarak yaşayalım” dedi.
Edirne’de bir çatı oluşturmayı planladıklarını da kaydeden Oruçoğlu, “Bu binada engelliler staj görecek, para kazanmaları için iş imkanı sunacağız. Vatandaşlar engellilerin ürettikleri ürünleri gelip bu binadan satın alabilecekler” şeklinde konuştu.