Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Kandil Simidi ikramına Regaip Kandili’nde de devam edildi.
Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara Kandil Simidi ikramında bulunan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, “Bütün yüreğimle dua ediyorum ki; artık şehit haberleri almayalım. Huzurlu, sağlıklı ve refah düzeyi yüksek bir Türkiye için bugün dualarım her zamankinden daha fazla” dedi.
Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Regaip Kandili münasebetiyle Selimiye Cami, Eski Cami, Üç Şerefeli, Mevlana Camileri ile Saraçlar Caddesi başta olmak üzere Edirne’nin 24 mahallesinde 15 bin adet kandil simidi ikram edildi.
Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara Kandil Simidi ikramında bulunan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, tüm İslam Aleminin Regaip Kandilini kutlayarak, “Kandiller bizim dinimizde çok özel günler. Son günlerde ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde bütün yüreğimle dua ediyorum ki, bugün özellikle artık şehit haberleri almayalım, huzurlu, sağlıklı, refah düzeyi yüksek bir ülke olma adına bugün dualarımız her zamankinde daha fazla. Geleneksel hale getirdiğimiz Kandil Simidi ikramına Regaip Kandili’nde devam ediyoruz. Edirne’nin 30 farklı noktasında 15 bin adet Kandil Simidi ikramında bulunuyoruz” dedi.