Edirne Belediye Başkanlığı’nca, mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlara ücretsiz servis hizmeti her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da devam ediyor. Parkmetreler bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz olacak.
Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da, bayram namazı sonrası mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz otobüs servisleri olduğunu belirtti. Belediye önünden hareket edecek belediye otobüsleri, kent merkezinde bulunan mezarlık ziyaretine gidecek vatandaşlar için Bayram Namazı sonrası hazır halde bulundurulacak.
Parkmetre ilk 2 gün ücretsiz
Edirne Belediye Başkanlığı’nca cadde üstü araç park yerlerinde uygulanan parkmetre sistemi, Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. gününde ücretsiz olduğu bildirildi.
Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şehir merkezinde parkmetre uygulaması yapılan caddelerde Belediye Encümen Kararına istinaden Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. günü araç park yerlerinden, vatandaşların ücretsiz yararlanabileceği bildirildi. Açıklamada, “Belirtilen günlerde parkmetre uygulaması yapılan caddelerde, Edirne Belediye personeli olmaksızın ücret talep eden kişilerin olması halinde, Alo 153 hattına bilgi verilmesini önemle rica ederiz” denildi.