10. Uluslararası "Dünya İnançları" Fotoğraf Yarışması’nda, Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) atölye elemanlarından İsmail Büyükşimşek birinci olarak FİAP altın madalya aldı.
EFOD Enver Şengül "İnançlar" konulu fotoğraf atölyesi, Konya İl Kültür Müdürlüğü 10. Uluslararası "Dünya İnançları" Fotoğraf Yarışması’nda güzel bir başarıya imza attı. Atölye elemanlarından İsmail Büyükşimşek FIAP altın madalyayı kazanarak büyük ödülü Edirne’ye getirdi. Yine aynı yarışmada Elif Çakıcı ve Ehat Çoban mansiyon ödülü aldı. İsmail Büyükşimşek’in bir fotoğrafı da ayrıca sergilemeye değer görüldü.
EFOD Başkanı Serdar İyiiz, en çok ödül kazanan dernek olan EFOD bu ünvanı kimseye kaptırmadığını belirterek, “Geçtiğimiz gün sonuçları açıklanan Konya İl Kültür Müdürlüğü 10. Uluslararası "Dünya İnançları" Fotoğraf Yarışması’nda arkadaşımız İsmail Büyükşimşek, birincilik ödülünü kazandı. Elif Çakıcı ve Ehat Çoban mansiyon ödülü alarak yarışmaya damgasını vurdular. Yaklaşık 9 aydan beri devam eden EFOD İnançlar Atölyesi’nin çalışmalarının sonuç verdi. Atölye sorumlusu Enver Şengül başta olmak üzere tüm Atölye elemanlarına çok teşekkür ediyorum. EFOD’un başarıları art arda gelecektir, bu madalya EFOD’a ve aynı zamanda Edirne’ye gelmiş bir madalya olarak görüyoruz” dedi.