Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve ETSO Yönetim Kurulu’ndan oluşan bir heyet, ETSO İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.
1997 yılında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından temelleri atılan ve 1998-1999 eğitim-öğretim yılında eğitim faaliyetlerine başlayan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden ETSO heyeti, Okul Müdürü Ali Rıza Ural ve Müdür Yardımcılarıyla görüşerek yeni başlayan 2016-2017 eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.
Ziyaret esnasında ETSO İlköğretim Okulu hakkında bilgi veren Okul Müdürü Ural, ETSO İlköğretim Okulu’nun başarılı çocuklar yetiştirdiğini söyledi ve geçtiğimiz yıllarda okul öğrencilerinin TEOG sınavlarında dereceye girdiğini ve önemli başarılar elde ettiklerini belirtti.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO İlköğretim Okulu’nu başarılarından dolayı tebrik ederek, "Odamızın adını taşıyan okulun başarıları bizleri son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" diye konuştu.