Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yönetimi, yeni atanan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu üyeleri, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan katıldı. Rektör Tabakoğlu’nu makamında ziyaret eden ETSO heyeti, Tabakoğlu’na yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileterek, başarılar diledi.
Edirne ekonomisinin konuşulduğu ziyarette, Edirne’nin turizmi, sanayisi ve ticaretinin daha ileri seviyelere taşınması için işbirliği içinde gerçekleştirilebilecek projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, “Üniversite ve sanayi arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağı aşikardır. Bu çerçevede ilimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmalıyız. Odamız, bir çok kez üniversite-sanayi işbirliği projelerine imza atarak ilimiz de hayata geçirdi. Önümüzdeki dönemde de bu projelerin ivme kazanacağına inanıyorum. Üniversitemiz ile işbirliği konusunda bizlere düşen ne görev olursa kent adına yapılacak her projede her zaman destek için hazırız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise, üniversite ve sanayinin işbirliğinin önemine değinerek, uyum içerisinde çalışmanın Edirne’ye değer katacağını söyledi.