Edirne’nin Keşan ilçesine atandığı günden bu yana halkla iç içe olan Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile kısa süre önce göreve başlayan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, halkın ilgi odağı oldu.
Keşan’a geldiği günden bu yana halka olan yakınlığı ve hemen hemen tüm faaliyetlere katılmasıyla sevilen Keşan Kaymakamı Nuri Özder, geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak ile birlikte Keşan Halk Pazarı’nı gezdi. Esnafı ziyaret ederek ’hayırlı işler’ dileklerinde bulunan Kaymakam Özder’i gören esnaf, yıllardır halka uzak olan kaymakamlar nedeniyle şaşkınlığını gizleyemedi.
ESNAF, KAYMAKAM ÖZDER’İ GÖRMEKTEN MEMNUN
Esnafa hayırlı işler dileyen Özder, zaman zaman Boyalık ve Çakmak’la birlikte esnafın sorunlarını da dinledi. Yıllardır Keşan pazarında tezgah açan pazarcılar, uzun zamandan beri ilk defa bir kaymakamı karşılarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Özder’e teşekkür etti.
Esnafın ilgisiyle karşılanan Kaymakam Özder, daha sonra ise Boyalık ve Çakmak ile birlikte Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ne giderek, Keşan Halk Pazarının kurulacağı alanda incelemelerde bulundu. İnşaatın yüklenici firmasının yetkililerinden de proje ile ilgili bilgiler alan Özder, projenin Keşan’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
GENÇ BAŞKAN DA İLGİYLE KARŞILANIYOR
Öte yandan geçtiğimiz ay AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na atanan İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık da, Halk Pazarı’nda Keşan Kaymakamı Nuri Özder kadar yoğun bir ilgiyle karşılandı. Halk Pazarı’nda Özder ile birlikte esnafı gezerek sorunlarını dinleyen Boyalık’a da her kesimden vatandaş, esnafın sorunlarını dinlediği için teşekkür etti.
MAKAM ARACI YOK, KORUMA YOK
Öte yandan Kaymakam Özder, gerek şehir içinde düzenlenen etkinliklere gerekse Keşan Kaymakamlığı’na kadar zaman zaman makam aracını kullanmadan, esnafa selam vererek gidiyor. Vatandaşlar, halkın içinden olan bir Keşan Kaymakamı ile çalışmaktan mutlu olduğunu belirterek, Keşan’ın böyle yöneticilerle daha ileriye gideceğini dile getiriyor.